Alles over ons

Frits & Carla VeurinkWij zijn Frits en Carla Veurink. Getrouwd en we hebben 2 zonen, Rick en Marco. De naam Rima is ook ontstaan uit de beginletters van Rick en Marco.

In 2015 werd Frits benaderd om de markthandel klompen en souvenirs over te nemen van de markt in Enschede en na overleg met het gezin heeft hij dit met beide handen aangegrepen.

Om het rendabel te maken en een eigen product aan toe te voegen heeft hij de doppenvanger bedacht. In het begin had hij een paar doppenvangers mee naar de markten maar gaande weg is dit een van de hoofdproducten geworden. Frits bewerkt de klompen zelf en Carla zorgt voor de logo’s en teksten. Daarnaast heeft ze de creatieve ideeën.
Enkele voorbeelden hiervan zijn de voetbalklompen, de uil gemaakt met fietsbanden, naambordjes of een geboortekaartje schilderen op kleine klompjes. Je ziet er is veel mogelijk met klompen!

Frits heeft naast Enschede ook een vaste plek gekregen op de markt in Emmen. Ook zijn we te vinden op diverse jaarmarkten en braderieën. Waar? Kijk op onze agenda!